Over mezelf

Kinderen op de wereld zetten, was voor mij een bijzondere ervaring. Hierdoor ontstond een grote interesse voor de lichaam/geest connectie. Ik ging me verdiepen in gezonde voeding en yoga en maakte ook kennis met alfa-training, reiki en voetreflexologie. Daarna startte ik de yoga lerarenopleiding (500 uur) bij het instituut voor Patanjala yoga. Aansluitend volgde de ayurveda opleiding (therapeut, ayurvedische hoofdmassage, marmapunten) bij Lies Ameeuw, de Dorn-Breuss methode, Reconnective Healing en Eye-yoga. Mijn ervaring leerde me dat er achter iedere persoon een verhaal “leeft” dat wordt meegedragen in het lichaam (blokkades), daarom ging ik op zoek naar de dieperliggende oorzaak van klachten en dit bracht mij bij Atlas-correctie, cranio-sacraal therapie, Regenesis, Tension & Trauma Releasing Exercises, Neurogenic yoga en Touch of Matrix.

Mijn passie is het inspireren, begeleiden en ondersteunen van mensen. Om hen te helpen van hun lichamelijke en/of emotionele klachten af te komen. Klachten ontstaan onder andere door het onbewust in stand houden van oude patronen en overtuigingen. Mijn eigen ervaring is dat alles begint bij het bewust(er) worden van deze patronen, die maken dat je ‘onbewust’ zelf de problemen in stand houdt en vasthoudt aan hoe het nu is. Zonder bewustwording en acceptatie van je situatie, kun je ook geen andere keuze maken en sta je stil.
Ik wil graag mensen “een zetje” geven en hun meer bewustzijn bijbrengen. Vanuit dit bewustzijn kunnen ze hun eigen verantwoordelijkheid opnemen en beter in contact komen met hun innerlijke wijsheid.