Touch of Matrix®

Bewustzijnsmethodiek die alles in beweging zet.

Hoe zou het zijn om te ontdekken dat alles mogelijk is? Hoe zou het zijn om echt te veranderen? Touch of Matrix® is een methode die zorgt voor verwerking, onstpanning, bewustzijn, acceptatie, beweging en verandering.
De methodiek benadrukt het feit dat een klacht, angst, ziekte of een ander soort probleem een blokkade is. Een emotionele klacht kan zich fysiek uiten en een fysieke klacht kan zich mentaal of emotioneel uiten. Met Touch of Matrix® kan een blokkade worden behandeld zonder dat je de oorzaak hoeft te weten. Je komt weer in balans en ervaart je eigen kracht en mogelijkheden.

Om Touch of Matrix® uit te leggen, gebruiken we graag de computer als metafoor voor het menselijk lichaam. Op elke computer zit een harde schijf die allerlei data en programmma’s bevat. Deze programma’s kunnen blokkeren, veel geheugen innemen of vastlopen waardoor de computer op een gegeven moment minder functioneert of uitvalt. Dan is het de hoogste tijd voor opschonen en updaten.

Touch of Matrix® kan zowel op zichzelf of in combinatie met andere behandelingen gebruikt worden. Het behandelt alle lagen van de mens; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Een unieke methode gebaseerd op ontdekkingen uit de kwantumfyscia die zegt dat alles uit licht en informatie bestaat en dat alles en iedereen met elkaar verbonden is.
Touch of Matrix® is:

• Je bewust worden van een klacht

• De energetische blokkade weghalen

• Duidelijk formuleren wat je wilt

• Loslaten en het proces zijn gang laten gaan

Is het zo eenvoudig? Ja!

Het zelfherstellend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd en veranderingen gebeuren. Dit maakt bijzondere en vaak snelle veranderingen mogelijk: emoties lossen op zonder dat ze geanalyseerd hoeven te worden en lichamelijke klachten verdwijnen zonder de oorzaak te kennen.

Touch of Matrix raakt aan alle niveaus en zorgt voor een blijvend resultaat.
In onderstaand filmpje legt de grondlegger van Touch of Matrix® zelf uit wat de methode precies inhoudt: